Sorry...

Jag har varit väldigt upptagen med skolan och läxorna så jag jag har tyvärr inte haft så mycket tid till bloggen förlåt alla som läser bloggen. Aja vad mer kan jag säga, vanlig dag med vanliga läxor och vanlig,äcklig skollunch fast jag gick hem under lunchen och käka korv med bröd haha :) men det var väl allt kram Chrille.

Lite länkar (fråga inte varför jag lägger ut det för jag vet inte haha :P)

Lindas blogg: (min kusin)

http://lliindas.blogg.se

YouTube:

http://youtube.se

Hamsterpaj:

http://pajen.se

Kul spel sida:

http://spela.se

Ett skitbra band!

http://inbennywetrust.se

Linda gästbloggar

Hejhej, nu gästbloggar jag Linda. Chrilles knäppa kusin, haha ni kan ju besöka mig här, http://lliindas.blogg.se om ni har lust, men iallafall. idag vad har jag gjort idag? först var jag med Evi sen Natalie sen mamma och pappa, sen har jag haft cam med Chrille dårå, haha och då ville han att jag skulle gästblogga och det ska jag ju självklart göra för han gästbloggar på min ganska ofta, eller ja två gånger hitils men ändå, haha. Men jag ska börja tänka på att se på film och sova snart. Det börjar bli sent, men tänkte bara blogga lite, när man en gång lovat håller man det iallafall jag, för jag är bäst och snällast ;) haha.  pusspuss. och ha det bra! 

En stor kram till dig Chrille, hoppas vi ses snart ! :D
HEJDÅ EVERYBODY :P Engelska 20 haha...

Frågestunden är slut!

Nu är frågestunden slut och jag har fått in 3 frågor från folk som vill ha svar på...ja det dom nu frågat haha.

Alexandra: är du snygg? :P

Svar: Haha bra fråga hmm snygg vet jag inte men jag är iallafall nöjd med mitt utseende :P.

Pontus: om du vann en miljon kronor skulle du valt att köpa upp allt för dig själv eller ge dina pengar till doktorer så dom kan hitta botemedlet mot svinifluensan? :O

Svar: Jag skulle ge kanske en fjärdedel av mina pengar till doktorer som försöker hitta ett vaccin till svininfluensan och behållit resten själv. Hoppas du är nöjd med svaret :)

Linda: saknar du mig :D? haha jag saknar iallafall dig, våra krig är ju bäst!
1: Tycker du om att busringa? 2: Snälla kan du inte bli komiker när du blir stor?

Svar 1: såklart jag saknar dig haha våra krig är kul också :)
Svar 2: Jag ÄLSKAR att busringa!!! :D
Svar 3: Komiker? haha vet inte ska tänka på det :)

Tack till alla som har ställt frågor till mig! Det var faktiskt riktigt bra frågor :) Hoppas bara att det blir några fler som ställer frågor när det är nästa frågestund. Aja det var allt för den här gången. Vi ses i nästa inlägg :)


Frågestunden har blivit längre!

Jag har ändrat så att ni har längre tid att ställa frågor. Frågestunden slutar mellan 17:00-18:00 om inte jag har skrivit att frågestunden är slut efter 18:00 så är det kanske inte min tur med datorn bara så ni vet. Det var allt. Hittils har bara 3 personer skrivit så kom igen! Fortsätt skicka in frågor! Hej så länge!

Det är dags för...



Jajamen det är dags för Frågestund! Det är bara att skicka en fråga så ska jag försöka svara på den. Frågestunden slutar imorgon förmiddag om inte jag har ändrat mig. Om jag har ändrat tid så kommer jag självklart skriva det i bloggen. Låt frågestunden börja!


RSS 2.0