Godnatt

Skriver inget mer idag men var inte ledsna. Ni kan hitta mig på en annan hemsida om ni vill. Allt ni behöver göra är att gå in på följande hemsida: http://pajen.se sen söker ni på Kakashi och där är jag. Godnatt hälningar Chrille,min kusin Linda och mina syskon Felicia och Santino. PS Felicias bild kommer en annan dag :)



Röstning

Jätteledsen bloggen att jag inte skrivit på ett tag förlåt men jag har varit så upptagen. Aja nu ska jag lägga upp en röstning som jag gjort. Kommentera ditt svar bland alternativen i röstningen på detta inlägg. Tack och förlåt // Chrille :)


Gud

Tror ni på att gud skapade jorden?

ja såklart

hmm vet inte

varför inte?

eh nej ?

vad fan

varför skulle jag?

bajs på honom

Godnatt

Godnatt alla bloggdiggare nu är det dags att sova för mig och min kusin linda iallafall.tryck här för att komma till lindas blogg. Godnatt igen ska nog skriva mer i bloggen imorgon.


Ännu en bra låt!

här är en till bra låt! :)
 

Bra låt

Väldigt bra låt enligt mig :D
 

Naturhistoriska Museet

Sorry att jag inte har skrivit på ett tag men jag har varit lite upptagen. Iallafall idag var det klassens dag i skolan så vi åkte till naturhistoriska museet och kollade och åt matsäck. Jag hade två köttbulls mackor,läsk,kex och daim haha.
.

Charlie Caper

SÅ JÄVLA BRA!! :D




Territory War 2

Tja jag kommer försöka lägga upp några spel på bloggen för att ni ska ha lite roligare haha. Sorry alla tjejer som besöker bloggen som inte gillar killspel för att det här spelet är lite killaktigt. Men jag lovar att ladda upp ett lite mer passande spel för tjejer senare men jag kunde bara inte låta bli att ladda upp Territory War 2 :D.


free arcade flash game



Rutschkaneolyckor

Aj, det måste göra ont! XD

 

sjuk bild // linda!

hej sötaochäckliga bloggen :P
just nu är jag med mina syskon och min kusin Linda som ska sova här i natt. åhh vad jobbigt. här är en bild på min kusin och jag ( ursäka att hon ser lita sjuk ut fast igentligen ser hon ut så här klicka in på hennes blogg här.


RSS 2.0